•  Het DOS-team met Ivy van Bruggen, Noa-Mae Blackwell, Nine Klazema, Danique Meijdam werd vijfde
• Het DOS-team met Ivy van Bruggen, Noa-Mae Blackwell, Nine Klazema, Danique Meijdam werd vijfde (Foto: Les van der Wal)

Geen prijzen voor turnteams van DOS Vianen

  •   keer gelezen   Sport

SITTARD • Het is de twee deelnemende teams van Gymnastiekvereniging DOS Vianen afgelopen zaterdag niet gelukt om in de prijzen te vallen bij het NK teams in Sittard.

Het team dat uitkwam in supplement D stond onder leiding van van Miranda Deurhof en Les van der Wal en bestond uit Noa Kramer, Famke Vennema, Robin Schröder en Pleun van Vliet. Het viertal begon op het onderdeel vloer. Er werden hierop prima oefeningen geturnd evenals op het onderdeel sprong. Op brug liet het team steken vallen in de uitvoering, maar dat werd redelijk goed gemaakt op balk. Uiteindelijk resulteerde dat in een achtste plaats in het eindklassement. 


Het kwartet Danique Meijdam, Ivy van Bruggen, Nine Klazema en Noa-Mae Blackwell streed in supplement C.  Op het onderdeel vloer werd prima gepresteerd: de op één na beste score. Op sprong werd er stabiel geturnd, maar ook dit team morste punten in de uitvoering op het onderdeel brug. De jury beoordeelde de oefeningen met lage cijfers.

Meijdam, Van Bruggen en Klazema hielden op het onderdeel balk het hoofd koel. Met uiterste concentratie werd er nagenoeg foutloos geturnd.
Mede hierdoor eindigde het team op een vijfde plaats.

.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier