Foto: Bert Bons

Twee tieners in Vianen bedreigd en beroofd - politie zoekt getuigen

  •   1484 keer gelezen

VIANEN • De politie zoekt getuigen van een incident waarbij twee tieners zijn bedreigd en beroofd.

De beroving vond woensdagavond rond 20:20 uur plaats. Een jongen en een meisje van 14 jaar zaten op het terrein van het speelkasteel aan de Margaretha van Daunstraat toen een groep van ongeveer tien personen ook het terrein opkwam. Een tweetal uit de groep liep op de tieners af,  sprak ze aan en vroeg om geld. Hierbij werd gedreigd met een steekwapen.  De jongen en het meisje konden uiteindelijk wegrennen.  Zij hebben aangifte gedaan.

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die aanslaan op het signalement van de twee verdachten. De eerste jongen is ongeveer 1.75 meter lang, 16 of 17 jaar oud, kort zwart haar, licht getint, bruine ogen en hij had veel puistjes in het gezicht.  Hij droeg een zwarte jas, lichtgrijze Nike broek en witte Nike Air-Max 95 schoenen.

De tweede jongeman is 17 of 18 jaar oud, 180 tot 185 cm lang, zwart haar, licht getint, klein zwart snorretje. Hij droeg een zwarte North Face-jas, zwarte spijkerbroek en donkerblauwe Nike-schoenen. Ze reden samen op een lichtblauwe fiets. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }