Bovenste rij: Femke, Anissa, Milou, Esila, Minke, Asmea, Britt, Ecrin, Ouissem, Jade. Onder: Samir en Lisa.
Bovenste rij: Femke, Anissa, Milou, Esila, Minke, Asmea, Britt, Ecrin, Ouissem, Jade. Onder: Samir en Lisa. Foto: eigen

SamirSkills verrast Theole meiden M011 met een knallende Voetbalclinic

Algemeen 433 keer gelezen

Tiel - Voetbalvirtuoos Samirskills was afgelopen woensdag afgereisd naar Tiel voor een verrassingsbezoek aan de voetbalmeiden M011 van Theole. Samir Kali, ook wel bekend als Samirskills de een befaamde pannaspeler. Hij is heer en meester over de pannabal die aan zijn schoenen en lichaam blijft kleven. Wanneer je een één tegen één duel tegen hem speelt kost het voor vele nog moeite om te zien waar de bal nu exact is.

Trainer Joost Meeter wilde zijn voetbaldames nog net voor het begin van de competitie met iets leuks verrassen. We hebben het tot het allerlaatste moment geheim gehouden omdat waar Samir is er altijd een hoop mensen op afkomen. En dit proberen we zeker in deze tijd te vermijden, maar dat mocht de pret zekers niet drukken. Samir heeft een top clinic gegeven waar ze nog lang over na zullen praten.

Begeleider Jeroen Stam legt uit dat ze regelmatig met deze groep dit soort dingen doen om de chemie binnen in de groep te versterken. Voetballen is een teamsport waarin je blind op elkaar moet kunnen rekenen, dit soort activiteiten die we organiseren dragen daar zeker aan bij.

Afgelopen zaterdag was een oefenwedstrijd tegen OJC Rosmalen en deze werd gewonnen met maar liefst 12-0. Of dat mede de verdiensten van Samir was is niet met zekerheid te zeggen, maar het plezier wat hij uitstraalde als hij aan de bal was hebben onze dames in deze wedstrijd zeker meegenomen.

Mocht je ook interesse hebben om een keer met deze of een andere meiden groep mee te voetballen dan ben je natuurlijk van harte uitgenodigd om dat te komen doen.

Kom gewoon gezellig een keer op ons sportpark aan de Groenendaallaan 10 in Tiel of meld je aan voor een proeftraining op het volgende mailadres meiden@theole.nl

https://www.voetbaltrucjesleren.nl/samir-kali/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden