<p>Vrijwilligers Gerrit Kool en Leo Leenders voor de geladen container.</p>

Vrijwilligers Gerrit Kool en Leo Leenders voor de geladen container.

(Foto: Will van Rhee)

Schoolmeubilair vanuit Tiel onderweg naar Moengotapie

  •   keer gelezen

TIEL • De twaalfde container van dit jaar is geladen door vrijwilligers van de Tielse Stichting Vrienden van Suriname. Vrijwilligers van de stichting hebben afgelopen maandag weer een grote container geladen met hulpmiddelen voor Suriname. 


Deze keer voornamelijk met schoolmeubilair bestemd voor een school in het dorp Moengotapie, gelegen in het binnenland van Suriname.

Op maandagmiddag 8 nov wordt de dertiende en laatste container van dit jaar geladen. De Corona pandemie houdt Suriname nog steeds in een wurggreep. De dertiende container wordt daarom geladen met voornamelijk medische hulpmiddelen zoals verband, rolstoelen, rollators ed. 

De kosten voor een container stijgen met de dag. Belangstellenden die de stichting willen helpen, kunnen voor informatie terecht op www.vriendenvansuriname.nl of bellen met Gerrit Kool 0624361401. Ook hulpgoederen zoals kleding, fietsen, schoenen houdbaar voedsel zijn van harte welkom. Mensen die willen komen helpen met laden van de container zijn welkom op maandag 8 november as Papesteeg 36 te Tiel. De start is om 13.00 uur.

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten