Het enthousiaste Team Ziekenhuis Rivierenland voor vertrek naar Landgraaf.
Het enthousiaste Team Ziekenhuis Rivierenland voor vertrek naar Landgraaf. Foto: aangeleverd

Ziekenhuisteam klaar voor de Roparun

Algemeen 285 keer gelezen

TIEL • Komend weekend doet Team 166 van Ziekenhuis Rivierenland mee aan de 30ste editie van de Roparun. Het wordt een speciale editie, want vanwege corona is deze bínnen de landsgrenzen. Er doen 175 teams aan mee. Vandaag (vrijdag) is het team vertrokken naar Landgraaf (Zuid-Limburg), waar de start en de finish zijn. De ‘Roparunners’ werden uitgezwaaid door de raad van bestuur en medewerkers van het ziekenhuis. 

Gewoonlijk gaat de run van Parijs of Bremen/Hamburg naar Rotterdam. Het parcours gaat dit jaar echter alleen door Nederland. Het is een ronde van 308 kilometer, van Landgraaf via Sittard, Venlo, Eindhoven en Maastricht terug naar Landgraaf. De start is op zaterdag 2 oktober om 11.45 uur. Verpleegkundige Eva Bel loopt als eerste. De finish hopen ze te bereiken op zondag 3 oktober om 15.00 uur. Het team is te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/ZRTRoparun. 

In actie voor mensen met kanker
Het team van Ziekenhuis Rivierenland doet dit weekend voor de zevende keer mee aan de Roparun. Wat iedereen motiveert om zich een weekend lang in te spannen, vaak in weer en wind, is het gezamenlijke doel: geld ophalen voor mensen met kanker, onder het motto ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden