De verschillende shows vormen een jaarlijks terugkerende activiteit bij DOS Sportief.
De verschillende shows vormen een jaarlijks terugkerende activiteit bij DOS Sportief. (Foto: Cees van Cuijlenburg)

Voltallig bestuur eerste prioriteit bij DOS Sportief

  •   keer gelezen

De aanvulling van het bestuur vormt een centraal en gelijktijdig cruciaal punt op de najaarsvergadering van DOS Sportief. Woensdag 14 november om 20.30 uur kunnen alle leden daarover meepraten in de kantine van de sportzaal aan de Hellenbergstraat.


ECK EN WIEL – Aftredend en niet verkiesbaar zijn Maddy Pameijer (penningmeester) en Erika van Kalkeren (ledenadministratie). In een brandbrief aan de leden, ouders van leden en verzorgers heeft het bestuur laten weten dat het ’’water aan de lippen staat’’ als het gaat om de bezettingsgraad. Zeker waar ook al jarenlang de functie van algemeen secretaris vacant is. Er wordt daarom op iedereen een dringend beroep gedaan om te helpen, eventueel in een opsplitsing van taken. Hierbij denkt DOS Sportief aan invulling op de essentiële posten van twee of mogelijk wel drie personen. ’’Geen opvulling van de vacatures betekent ook geen dagelijks bestuur meer en een stop van de activiteiten. Dit kunnen en mogen wij niet laten gebeuren. DOS Sportief is een mooie en financieel gezonde vereniging’’, zo staat in de uitnodiging te lezen.

Ook komt de begroting voor 2019 komt aan bod. ’’Dus wilt u weten wat wij in financiële zin van het komende jaar verwachten dan is het bijwonen van deze algemene ledenvergadering een must’’, aldus de toelichting op de agenda. Andere punten zijn het beleidsplan 2018-2022, de contributie 2019 en een toelichting op de ontwikkeling van de sporthalplannen in Maurik.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier