Onlangs is de samenwerking van Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland met de FlipPas bekend gemaakt.
Onlangs is de samenwerking van Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland met de FlipPas bekend gemaakt. (Foto: )

FlipPas wordt donateurspas: spaar voor goed doel met FlipPas

  •   keer gelezen

De donateurs van Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland maken met elkaar prachtige dingen mogelijk. Om ervoor te zorgen dat alle donaties nog efficiënter worden ingezet, is gezocht naar mogelijkheden om donateurs nog beter dan voorheen te werven, te binden en te bedanken. Daartoe is onlangs de samenwerking met de FlipPas bekend gemaakt.


Tiel - Donateurs van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland, of SV, kregen ieder jaar een zogenaamde donateurspas. Met die pas kregen ze korting bij verschillende winkeliers.

De mogelijkheden van de FlipPas zijn uitgebreider. Zo is het sinds kort mogelijk om de helft van de gespaarde punten automatisch naar een goed doel te laten gaan.
Het eerste goede doel waar hiervoor een samenwerking mee is aangegaan is SV. Daarmee levert de FlipPas op verschillende vlakken een belangrijke bijdrage.

Zowel voor de ondernemers die de stichting steunen, als voor de inwoners van Tiel die op een eenvoudige en laagdrempelige manier bij kunnen dragen aan het werk van de stichting en tegelijkertijd ook zelf beloond worden.

FlipPas

De FlipPas is het Tielse loyaliteitsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting of speciale acties.

Bovendien maken geregistreerde spaarders iedere maand kans op een geweldige maandprijs. Het systeem is inmiddels vier jaar in gebruik en groeit nog steeds in populariteit.
De FlipPas biedt sinds kort ook de gelegenheid om voor een goed doel te sparen.

Het eerste goede doel: Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. Vijftig procent van alle punten die worden gespaard kunnen zo worden geschonken aan dit mooie del.

De bestaande vriendenpas is ingeruild voor een FlipPas, voorzien van het logo van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. Hierdoor is de pas tegelijkertijd herkenbaar als ‘Vriendenpas’ en als FlipPas en kan gebruikt worden bij alle FlipPas-ondernemingen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten