Sporten in de kerstvakantie
Sporten in de kerstvakantie (Foto: KNGU)

Kom rennen, springen en dansen in gymzaal Lienden tijdens de kerstvakantie!

  •   keer gelezen

Wil jij ook in de kerstvakantie graag rennen, springen, draaien, rollen en klimmen? Kom dan naar de nieuwjaar-instuif van gymnastiekvereniging I.L.O. op vrijdag 3 januari samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes (ook niet-leden zijn welkom)! Voor €2,00 mag je 1,5 uur komen turnen in de volle gymzaal van Lienden.


Lienden - Speciaal voor deze dag heeft de vereniging een kar gehuurd bij de KNGU. Wat zit er dan allemaal in die kar? Nou, genoeg! We hebben twee trampolines, luchtmateriaal van Airtrack Factory, een airtumblingbaan, een beamer met scherm en meedansfilmpjes, linten, hoepels en knotsen en opdrachtkaarten voor diverse onderdelen van het beweegplein.

Alle deelnemers krijgen een stempelkaart bij binnenkomst. Niet-leden die een volle stempelkaart inleveren, mogen op een later moment gratis twee lessen volgen bij de gymvereniging.

Heb jij ook al zin om lekker een middag te sporten in de gymzaal? Kom dan naar de gymzaal in Lienden (Het Eindtoe 7, Lienden) voor de nieuwjaar/instuif!

Van 13.00 tot 14:30 zijn alle kleuters en leden t/m groep 4 welkom. Van 14.30 tot 16:00 zijn alle leden vanaf groep 5 welkom. Ga voor meer informatie naar de website of facebookpagina van Gymnastiekvereniging I.L.O.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten