De Blauwe Bever onderweg naar een mooi natuurgebied
De Blauwe Bever onderweg naar een mooi natuurgebied (Foto: Stichting Rijnoevervaarten)

De Blauwe Bever vaart niet tot 1 juni

  •   keer gelezen

Beusichem - Als gevolg van de maatregelen tot beperking van verspreiding van het coronavirus worden alle vaarten van het Safarischip De Blauwe Bever tot 1 juni geannuleerd.


In totaal zijn daarmee eenendertig vaarten afgelast, negen publieksvaarten en tweeëntwintig geboekte charters. Deelnemers, die al hebben geboekt voor de publieksvaarten kunnen kiezen voor terugbetaling of overboeking naar een vaart, die vanaf 1 juni is geprogrammeerd. Voor wat betreft de chartervaarten, waarbij de Blauwe Bever en bemanning worden ingehuurd voor een op maat gemaakte safaritocht, worden de opdrachtgevers benaderd om, in goed overleg, tot een passende oplossing te komen.

Uiteraard hopen we dat met de genomen beperkende maatregelen het coronavirus op 1 juni (of misschien zelfs wel eerder) voldoende is ingedamd, waarna het normale maatschappelijk leven mogelijk is en waar de recreatie ook zijn plaats weer heeft.

We hopen vanaf 1 juni enthousiaste passagiers aan boord van ons Safarischip te mogen verwelkomen voor deelname aan één van onze prachtige vaarten.

Meer informatie over onze organisatie: www.deblauwebever.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier