Partnerschap voor tweetal Gelderse automotive bedrijven

  •   keer gelezen

Tiel - TTI Partners B.V. uit Duiven en Silca B.V. uit Tiel, twee gerenommeerde automotive bedrijven, zijn een partnerschap aangegaan voor de verkoop, ontwikkeling en service van TACTIC verkeersinformatie systemen.


De TACTIC is een mobiel, variabel verkeersinformatiesysteem dat bestaat uit een LED-informatiescherm gecombineerd met modulaire geïntegreerde optische signalering. Het systeem, wat onder andere in gebruik is bij Rijkswaterstaat, provincie Gelderland en de Belgische Politie creëert veiligheid voor verkeersdeelnemers bij een veranderende verkeersituatie en bij specifieke situaties.

Voorbeelden hiervan zijn ongevallen, wegwerkzaamheden, begeleiding van transportvoertuigen en bijvoorbeeld samenscholing van grote groepen.

Silca, bekend van onder andere ‘tekstwagens’, ‘actiewagens’ en ‘botsabsorbers’, bestaat al meer dan 15 jaar en ziet in TTI Partners en de door hen ontwikkelde systemen een betrouwbare partner. Andersom heeft Silca de nodige ervaringen en kan op die manier bijdragen op een aantal ontwikkelingsvlakken van TTI Partners welke opgericht zijn in 2016. Met het delen van de kennis en ervaringen van beide partijen ontstaat een cohesie. Beide partijen blijven hun eigen entiteit behouden.

Naast de huidige TACTIC is TTI Partners op dit moment bezig met de ontwikkeling van een tweetal nieuwe informatiesystemen, een goedkopere TACTIC Smart met minder functies en een grotere TACTIC Visual, beide komen in de loop van dit jaar op de markt.

Met dit partnerschap en de aanstaande producten zijn beide partijen ervan overtuigd dat ze de juiste weg inslaan voor het bedienen van zowel de Nederlandse als buitenlandse markten.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten