Huwelijksdag Kasteel Wijenburg
Huwelijksdag Kasteel Wijenburg (Foto: Dario & Dara Photography)

Vind online locatie van je dromen

  •   keer gelezen

De online Open Toptrouwlocatie Route vindt aanstaande zaterdag 30 januari online plaats van 11.00 uur tot 14.00 uur. Aanstaande bruidsparen melden zich via een link van te voren aan bij de locatie van hun keuze. Kasteel Wijenburg opent ook op deze dag virtueel haar deuren voor iedereen met trouwplannen.


Echteld - Het Betuwse Kasteel Wijenburg is altijd een druk bezochte locatie op deze dag. ”Wij bieden als één van de weinige locaties onze zalen zo aan alsof het lijkt dat er elk moment getrouwd kan worden! Zo krijgen geïnteresseerde stellen een prachtig kijkje in hun eigen huwelijksdag op het kasteel!.” “Wij zijn heel blij dat we aanstaande bruidsparen op deze manier kunnen ontmoeten en rondleiden”, al weegt het totaal niet op tegen het échte contact tijdens de Toptrouwlocatie Route. Daar ligt onze kracht en daar kijken we enorm naar uit. Het is nu niet anders en we maken er online het beste van! aldus de enthousiaste Algemeen Manager Johan Huisman.

De Open Toptrouwlocatie Route is de nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat. Bruidsparen kunnen naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen.

Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route kan op https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/kasteel-wijenburg/. Wie zich registreert, maakt kans om hun huwelijksdag terug te winnen!

Voor meer informatie:

Kasteel Wijenburg – Echteld
Johan Huisman
Algemeen Manager
0344-641859
jhuisman@kasteelwijenburg.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten