Lezing; ‘Alle beestjes helpen’

  •   keer gelezen

Op 7 juli organiseren de coöperaties eCoBuren en Duurzaam West Betuwe de online lezing ‘Biodiversiteit, alle beestjes helpen’. De coöperatieleden, Diana van Dam en Lia Schipper vertellen jullie er alles over.


Regio -
Het gaat niet goed met de biodiversiteit, wereldwijd en in Nederland. Nederland is toch een groen land, we hebben meer natuur dan volgens de Natura 2000 afspraken, dus wat scheelt er dan aan?

Deze avond nemen we je mee in een verhaal over effecten en oorzaken, of het nu gaat over tropische regenwouden of het verzuren van heidegebieden. Of het gaat om wereld-economieën of om je eigen achtertuin. De mens als soort heeft ongekende invloed op de wereld waarin we leven. En de mens is ook in staat om aan te passen en te innoveren.

Met de kennis die je deze avond opdoet denk jij misschien straks ook wel: Ja, daar kan ik wel wat mee. En dan, met heel veel kleine beetjes ontstaat er een beweging en is verandering mogelijk. Werken we aan een wereld waar de mens onderdeel is van de natuur en waar zij zorg voor draagt. Voor onszelf en vooral voor de generaties die nog komen.

Je kan je aanmelden voor deze lezing via www.ecoburen.nl  

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier