Foto:

KWC ontvangt berk als cadeau

  •   keer gelezen

Als felicitatie voor het behalen van de Erasmus Accreditatie kreeg het KWC een Berk cadeau van het Nationaal Agentschap Erasmus+. De Berk werd afgelopen donderdag samen met brugklasleerlingen uit het tweetalig onderwijs geplant.


Regio - Eerder dit jaar behaalde het KWC, als één van de eerste VO-scholen in Nederland, een accreditatie van het EU-fonds Erasmus+ voor het internationaliseringsprogramma. De Europese Unie ondersteunt met Erasmus+ de educatieve, professionele en persoonlijke ontwikkeling van deelnemers in onder andere het onderwijs door het afgeven van een subsidie. Dankzij dit fonds wordt deelname aan uitwisselingen voor nog meer leerlingen toegankelijk en krijgt het KWC volop kansen om het internationaliseringsprogramma nog beter vorm te geven en te laten groeien.

Als felicitatie voor het behalen van de Erasmus Accreditatie kreeg het KWC van het Nationaal Agentschap Erasmus+ een Berk cadeau. De Berk symboliseert een nieuwe start waarbij vernieuwing, potentie tot verandering en het open staan voor andere richtingen en doelen voorop staan. De boom leert ons om onzelfzuchtig te zijn en anderen te helpen bloeien. Dit is ook waar het KWC voor staat: de mogelijkheid om te groeien en grenzeloos kennis en inspiratie op te doen.

De boom is onder toeziend oog van TTO-brugklas V1t, die de TTO-portfolio-competitie heeft gewonnen omdat zij de best gevulde portfolio’s van het internationaliseringsprogramma konden laten zien, in de tuin van het KWC geplant en zal vanaf nu met alle leerlingen meegroeien.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten