Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: PR Welzijn West Betuwe

Pannafinale West Betuwe bij vv Rhelico met Nasser el Jackson

  •   145 keer gelezen

RUMPT • Bij vv Rhelico vindt woensdag 19 september van 14:00 tot 17:30 uur de finale van het pannavoetbaltoernooi van West Betuwe plaats. Tijdens deze finaledag strijden 72 finalisten om de winst in drie leeftijdscategorieën.

Het toernooi wordt geopend door professioneel freestylevoetballer Nasser el Jackson (eigenlijk: Nasser El Hajoui, maar vanwege zijn vlotte bewegingen vernoemd naar Michael Jackson). De balkunstenaar uit Tilburg zal na het toernooi ook nog een aantal clinics geven geschikt voor alle leeftijden. Het organiseren van het pannavoetbaltoernooi is een initiatief vanuit Welzijn West Betuwe en wordt opgetuigd in het kader van de Nationale Sportweek. De finalisten zijn voort gekomen uit de voorrondes bij de voetbalverenigingen in de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal.

De dag staat in het teken van de pannafinale, maar ook voor niet-finalisten is er genoeg te doen. Zo kan de jeugd deelnemen aan de clinic van Nasser el Jackson, zijn er diverse nevenactiviteiten en is er ruimte om de finalisten aan te moedigen. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk voor alle jeugd.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten