Logo hetkontakt.nl/leerdam

Inwoner Leerdam rijdt 55 kilometer te hard in Nieuwland

  •   keer gelezen   112

REGIO • Een inwoner van Leerdam reed zondag 55 kilometer per uur te hard op de Nieuwe Geer in Nieuwland. Zijn rijbewijs werd direct in beslag genomen.


Hij was een van de 54 bestuurders die afgelopen weekend die op de bon gingen wegens te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid op de N482 te Wijngaarden werd bereikt door een 35-jarige bestuurder. Hij kwam uit Nieuw-Lekkerland en reed daar zaterdag 39 kilometer per uur te snel.

Een 27-jarige bestuurder uit Nieuw-Lekkerland reed op de Schoonenburgweg 44 kilometer per uur te snel. Nog sneller reed daar een 19-jarige beginnende bestuurder uit Streefkerk. 'Na een inhaalmanoeuvre 'vergat' hij snelheid te minderen', meldt de politie. 'Hij werd gemeten terwijl hij 49 kilometer per uur te snel reed. Een flinke boete gaat volgen en hij raakt ook een punt kwijt voor wat betreft zijn rijbewijs.'

De overige locaties: N214 te Noordeloos, hoogste snelheid 101 km/uur; Melkweg te Langerak, 103 km/uur, Middenpolderweg te Streefkerk 113 km/uur. 

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier