Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: aangeleverd

Rabobank verlengt sponsorcontract met hockeyclub Bommelerwaard

  •   260 keer gelezen   Sport

ZALTBOMMEL • De Mixed Hockey Club Bommelwaard en Rabobank Altena-Bommelerwaard ondertekenden afgelopen week de verlenging van de sponsorovereenkomst.

Bij de ondertekening van het contract waren van de Rabo aanwezig de heer J. Wassink, directievoorzitter en mevrouw H.W. in 't Veld-Smits, adviseur Marketing, Communicatie & Coöperatie.
MHC Bommelerwaard was vertegenwoordigd door de heer W. Willemse als voorzitter Sponsorcommissie en mevrouw M. van Eeuwijk-Bonouvrie als Penningmeester.

Spannende wedstrijd
Na de ondertekening werd er gekeken naar een zeer spannende wedstrijd van het eerste herenteam van MHC Bommelerwaard. 

De club is uiteraard heel blij met de verlenging van het sponsorcontract met de Rabobank Altena-Bommelerwaard voor de komende drie jaar.

540 leden
MHC Bommelerwaard is al jarenlang een springlevende actieve hockeyclub met ongeveer 540 leden uit de hele Bommelerwaard. Sinds 2016 is de MHC Bommelerwaard gevestigd op het schitterende nieuwe complex aan de Van Heemstraweg. Daar heeft de vereniging de beschikking over een gezellig clubhuis, één waterveld en twee zandkunstgrasvelden.

Er zijn veel jeugdleden. Op de eerste plaats is het de ambitie van de club om de jeugd de ruimte te geven om zich verder op hockeygebied te kunnen ontwikkelen. 

Faciliteiten op peil
Sponsors zijn zeer belangrijk, immers zij dragen bij aan sport en beweging, waarmee ze indirect de gezondheid en samenhang in de maatschappij bevorderen. Met de sponsorbijdragen kunnen alle faciliteiten op peil gehouden worden voor prestatie- en recreatiehockey en voor het organiseren van extra activiteiten (bijvoorbeeld mini-slotdag, clinics en toernooien). Zo kan de Bommelerwaardse club een gezellige familieclub blijven.

Platform
MHC Bommelerwaard op haar beurt biedt ondernemers een ideaal platform om zich te presenteren. Sponsoring is tevens een uitstekende manier om in contact te komen met toekomstige klanten en/of medewerkers. 

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }