Afbeelding
Foto: aangeleverd

Rabobank verlengt sponsorcontract met hockeyclub Bommelerwaard

Sport 278 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De Mixed Hockey Club Bommelwaard en Rabobank Altena-Bommelerwaard ondertekenden afgelopen week de verlenging van de sponsorovereenkomst.

Bij de ondertekening van het contract waren van de Rabo aanwezig de heer J. Wassink, directievoorzitter en mevrouw H.W. in 't Veld-Smits, adviseur Marketing, Communicatie & Coöperatie.
MHC Bommelerwaard was vertegenwoordigd door de heer W. Willemse als voorzitter Sponsorcommissie en mevrouw M. van Eeuwijk-Bonouvrie als Penningmeester.

Spannende wedstrijd
Na de ondertekening werd er gekeken naar een zeer spannende wedstrijd van het eerste herenteam van MHC Bommelerwaard. 

De club is uiteraard heel blij met de verlenging van het sponsorcontract met de Rabobank Altena-Bommelerwaard voor de komende drie jaar.

540 leden
MHC Bommelerwaard is al jarenlang een springlevende actieve hockeyclub met ongeveer 540 leden uit de hele Bommelerwaard. Sinds 2016 is de MHC Bommelerwaard gevestigd op het schitterende nieuwe complex aan de Van Heemstraweg. Daar heeft de vereniging de beschikking over een gezellig clubhuis, één waterveld en twee zandkunstgrasvelden.

Er zijn veel jeugdleden. Op de eerste plaats is het de ambitie van de club om de jeugd de ruimte te geven om zich verder op hockeygebied te kunnen ontwikkelen. 

Faciliteiten op peil
Sponsors zijn zeer belangrijk, immers zij dragen bij aan sport en beweging, waarmee ze indirect de gezondheid en samenhang in de maatschappij bevorderen. Met de sponsorbijdragen kunnen alle faciliteiten op peil gehouden worden voor prestatie- en recreatiehockey en voor het organiseren van extra activiteiten (bijvoorbeeld mini-slotdag, clinics en toernooien). Zo kan de Bommelerwaardse club een gezellige familieclub blijven.

Platform
MHC Bommelerwaard op haar beurt biedt ondernemers een ideaal platform om zich te presenteren. Sponsoring is tevens een uitstekende manier om in contact te komen met toekomstige klanten en/of medewerkers. 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Bram van Herk uit Groot-Ammers verrast met winst in 60ste Wielerronde van Lekkerkerk Sport 15 uur geleden
Afbeelding
Bles2032 zoekt energie-ambassadeurs voor het verduurzamen van woningen in Bleskensgraaf Nieuws 16 uur geleden
• Aart den Hartog en Jopie Jerphanion.
Geslaagde feestweek voor Langerak en Nieuwpoort: Oranjevereniging bedankt twee bestuursleden Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden