• Nico Kreemers poseert met de Well-spiegel met inscriptie.
• Nico Kreemers poseert met de Well-spiegel met inscriptie. (Foto: Martin van Hemert)

Well-penningmeester na veertig jaar gestopt: 'Altijd naar eer en geweten gedaan'

  •   380 keer gelezen   Sport

WELL - Tijdens de algemene ledenvergadering die dinsdagavond 29 oktober plaatsvond, heeft Well afscheid genomen van penningmeester Nico Kreemers. Hij vindt het mooi geweest.

Maar liefst veertig jaar vervulde Nico Kreemers de functie van penningmeester bij dorpsclub Well. Hoe lang dat is omschreef voorzitter Adri Sprong treffend tijdens het afscheid van Kreemers, door te vertellen dat van de 310 leden waarover de vereniging momenteel beschikt, er meer dan 200 nog geboren moesten worden op het moment dat Kreemers toetrad tot het bestuur.

Omgevlogen
Veertig jaar later legt de nu 77-jarige Kreemers het bijltje erbij neer. Hij kijkt met een trots gevoel terug: "Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan, maar op een gegeven moment begonnen de bestuursvergaderingen me tegen te staan. Zit je daar een paar uur, terwijl het toch wel doorgaat. Daar gaf ik helemaal niks om. Ik ben blij dat ik daar van af ben. Ik heb het in ieder geval altijd naar eer en geweten gedaan. Die veertig jaren zijn omgevlogen."

Steentje
In die periode onderging Well een flinke metamorfose, met de vervanging van de kantine en de bouw van de tribune als hoogtepunten, aldus Kreemers: "Dat heeft Well geen dubbeltje gekost, want dat werd helemaal gefinancierd door de Superloterij, met 750 loten van 150 gulden. Mede door die acties hebben we een financieel heel gezonde vereniging. En ik wil mezelf niet op mijn borst slaan, maar daar heb ik toch ook m'n steentje aan bijgedragen."

Adverteerders
Kreemers heeft nog wel een tweetal boodschappen voor Well, nu hij niet meer als penningmeester actief is: "Er is nu een loterij voor LED-verlichting en ik hoop dat iedereen zich daarvoor inspant. En dat ze bij Well blijven kopen bij de adverteerders. Niet op internet gaan zitten klooien want 'daar zal het wel goedkoper zijn', maar bij de mensen blijven die bij je adverteren. Dat heb ik ook altijd gedaan."

Spiegel
Ter ere van zijn lange periode als penningmeester ontving Kreemers tijdens de algemene ledenvergadering een cadeaubon en een spiegel met inscriptie. Bovendien werd hij benoemd tot erelid van de huidige vierdeklasser.

Martin van Hemert
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }