Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: nl.123rf.com

Finalisten maken zich op voor ontknoping Alemse kampioenschappen driebanden

  •   25 keer gelezen   Sport

ALEM • Vrijdag 10 mei worden de finalewedstrijden van de Alemse kampioenschappen driebanden 2019 gepeeld. Cor Steenbekkers, de kampioen van 2018 speelt tegen Mari van Geffen de kampioen van 2017, maar ook verliezend finalist van 2018.

In de halve finale won Cor met 17-8 ruim van Leo Steenbekkers en Mari met 15-6 dik van Rudolf Steenbekkers. De broers Rudolf en Leo spelen voor plaats 3 en 4.

Voor plaats 5 en 6 spelen Joop van Mook en Piet van den Berk tegen elkaar. Zij wonnen van Hans van Santen en Frits van Eeuwijk, die nu de plaatsen 7 en 8 gaan verdelen. In de verliezersfinale speelt Erika van Boxtel tegen Josh Hoek. Erika, de enige vrouw in het gezelschap van de 32 deelnemers, wist in de halve finale met 6-3 van Henk Dorsman te winnen en Josh won met 7-4 van Cor van Eeuwijk.

Prijzen
De wisselbeker en andere mooie trofeeën zijn beschikbaar gesteld door Hans en Maria van Santen, de beheerders van het dorpshuis. Verder maakt slagerij Gijs Sars mooie vleesschalen op voor de plaatsen 1 t/m 8 van het driebanden-toernooi.

Aanvang 19:30 uur in dorpshuis De Drie Linden in Alem. De entree is gratis.

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }