Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard

Roparunners bij Ponymarkt Brakel

  •   179 keer gelezen   Sport

BRAKEL • Op zaterdag 29 september vindt in Brakel de jaarlijkse ponymarkt plaats en tijdens dit evenement zullen de Brandwijk Bommelerwaard Runners aanwezig zijn met een eigen kraam op de braderie.

Zij hebben als doel aandacht vragen en geld inzamelen voor de Stichting Roparun, voor structurele hulp aan mensen met kanker. Teunis Klop, die zelf te maken heeft met deze ziekte, heeft het initiatief genomen om samen met de Roparunners op deze wijze in zijn dorp aandacht te vragen voor dit goede doel.

Er worden leuke acties georganiseerd om geld in te zamelen, zoals de verkoop van bloemen en planten, vers geperst appelsap en een loterij met mooie prijzen. Er zijn ook Roparunners aanwezig die informatie kunnen geven over de Roparun en de bijbehorende goede doelen.

Voor de sportievelingen uit de regio bestaat de kans om een keer een training van de Roparunners mee te maken. Leeftijd en niveau zijn niet van belang, iedereen is welkom. Voor een vrijwillige bijdrage voor het goede doel kan iedereen een uurtje meetrainen. De start is om 9.30 uur bij de kraam op de braderie. Raadpleeg onderstaande website voor meer informatie.

www.bommelerwaard-runners.nl

Martin van Hemert
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK