Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: 123RF.com

Hema Zaltbommel week dicht voor verbouwing

  •   1343 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Hema gaat het filiaal aan de Boschstraat in Zaltbommel ombouwen naar voorbeeld van haar internationale winkels. Het belangrijkste verschil is de indeling in werelden. 

Het internationale winkelconcept is ontwikkeld voor steden als Barcelona, Parijs en Londen en wordt nu ook in Zaltbommel uitgerold.

Makkelijker te vinden
Na de verbouwing wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden en met elkaar te combineren, belooft de winkelketen. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar.

Al jaren krijgt Hema veel positieve reacties van zowel haar buitenlandse als Nederlandse klanten die tijdens hun vakantie in Frankrijk, Spanje of het Verenigd Koninkrijk een vestiging hebben bezocht. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springt. 

Vijftig jaar
Jan-Willem van Dis, franchise-ondernemer van Hema Zaltbommel: "Volgend jaar bestaat de Hema in Zaltbommel vijftig jaar, wij willen dit graag met onze klanten vieren in een nieuwe moderne winkel. Daarbij hoort bijvoorbeeld een nieuwe vloer, energiezuinige verlichting en uiteraard een winkelinrichting die nog meer inspireert."

Om dit alles te kunnen bereiken is de winkel een week gesloten. "Een week zonder Hema is voor onze klanten hopelijk nog net te overzien", zegt Van Dis met een lach. De winkel is van maandag 17 tot en met maandag 24 juni gesloten. Het dichtstbijzijnde filiaal is dat in Kerkdriel.

Ontbijt
Op dinsdagochtend 25 juni wordt de winkel door het team weer feestelijk heropend. Voor de eerste honderd bezoekers wordt een gratis ontbijt verzorgd.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }