Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• De website werd vorige week gelanceerd.
• De website werd vorige week gelanceerd. (Foto: aangeleverd)

Website voor netwerkgroep GrowZ Bommelerwaard

  •   191 keer gelezen

ZALTBOMMELDe netwerkgroep GrowZ heeft sinds vorige week ook een website.

Het adres van de site is kompasbommelerwaard.nl/growz. GrowZ staat voor 'Groei en reïntegratie op weg naar werk vanuit Zaltbommel'. Het netwerk is onderdeel van stichting Kompas Bommelerwaard en helpt inwoners van Rivierenland bij het vinden van betaald werk. De aangesloten leden krijgen hulp bij alle facetten van het sollicitatieproces, en het opbouwen van een netwerk.

Deskundige trainers op het terrein van arbeidsmarkt en solliciteren worden regelmatig uitgenodigd op de bijeenkomsten van GrowZ. Ook zijn er werkbezoeken aan bedrijven in de omgeving.

Openbaar en besloten deel
De nieuwe website heeft een openbaar deel met informatie over de agenda en bijeenkomsten van GrowZ, algemene sollicitatietips, de spelregels, samenwerkingspartners en filmpjes met persoonlijke ervaringen van deelnemers. Daarnaast is er een deel dat alleen toegankelijk is voor de deelnemers. Zij hebben ook een groepsapp en een besloten groep op Facebook.

Bijeenkomst bijwonen
Mensen die op zoek zijn naar betaald werk kunnen vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen. Die zijn om de week op maandagmiddag van 13:00-15:00 uur in brede school De Waluwe, ingang Prins Bernhardweg in Zaltbommel.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >

reageer als eerste
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER