• V.l.n.r. Nikiesha, Fenna en Maud van Trios.
• V.l.n.r. Nikiesha, Fenna en Maud van Trios. Foto: aangeleverd

Trios en Argos scoren op voorwedstrijden

Sport 398 keer gelezen

ROSSUM/ZALTBOMMEL • De turnverenigingen Trios uit Rossum, Argos uit Zaltbommel en Hamarithi uit Aalst deden de afgelopen twee weekends mee aan voorwedstrijden.

Afgelopen zaterdag turnden Maud van Oosterum, Fenna Klop en Nikiesha Leemans van SV Trios Rossum hun eerste voorwedstrijd in Kesteren. Het was een succesvolle wedstrijd. In een groot deelnemersveld werd Maud vierde en kreeg ze een bronzen medaille omgehangen. Fenna werd zesde, met een eerste plaats op balk. En Nikiesha ontving ook een bronzen medaille met een mooie derde plaats.

Argos
Tien turnsters van Argos kwamen eveneens in actie in Kesteren. Voor een aantal van hen was het de eerste wedstrijd. Dat gold ook voor Jasmijn, zij turnde meteen al naar een zilveren medaille. De volgende voorwedstrijd voor onder andere Jasmijn is op 10 maart. In de tussentijd gaan zij hun oefeningen perfectioneren.

• Kaylie Iannuccelli, Loïs Raymann en Kaylee van Wordragen van Argos.

Een week eerder hadden drie turnsters van Argos hun wedstrijd geturnd in Culemborg. Emma Wonnink werd derde dankzij een stabiele wedstrijd zonder vallen. Een knappe prestatie, want het deelnemersveld was groot. Voor hen was het de tweede voorwedstrijd, zij moeten de doorstroming afwachten.

Emma Wonnink van Argos werd 20 januari derde.

Hamarithi
Bij Hamarithi lukte het geen turnsters om op het podium terecht te komen. Mirthe van der Schans werd veertiende en Carlijn van Zandvliet 25e (pupil 1 D2). Mirthe liet op sprong al zien bij de beste te horen van haar categorie, ze kreeg hiervoor een 13,300. Carlijn is een tijd lang geblesseerd geweest en turnde eigenlijk pas één dag weer alle toestellen.

Eline van Zandvliet en Roosmarijn Groeneveld (jeugd 1 D3) turnden beheerste oefeningen, maar wisten niet hoger te eindigen dan de vijfde en zesde plaats van de zeven. Esmee Kreling (pupil 2 D2) werd twaalfde.

• V.l.n.r. Roosmarijn, Carlijn, Mirthe en Eline van Hamarithi.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Bram van Herk uit Groot-Ammers verrast met winst in 60ste Wielerronde van Lekkerkerk Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Bles2032 zoekt energie-ambassadeurs voor het verduurzamen van woningen in Bleskensgraaf Nieuws 13 uur geleden
• Aart den Hartog en Jopie Jerphanion.
Geslaagde feestweek voor Langerak en Nieuwpoort: Oranjevereniging bedankt twee bestuursleden Nieuws 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden