Afbeelding
Foto: aangeleverd

Geen liflafjes maar gezonde voeding bij nieuwe afslankcursus Zaltbommel

Algemeen 768 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Emmy van Dooijeweert is cursusleidster bij EGA Nederland. Vanaf dinsdag 3 oktober start zij een afslankcursus in De Poorterij te Zaltbommel.

Emmy laat mensen afvallen met gezonde voeding met als doel een gewicht te bereiken dat goed is voor de gezondheid, maar ook een gewicht dat vast te houden is.

Wegen en tips
De cursus duurt een uur en wordt wekelijks gegeven. Op de bijeenkomst wordt er gewogen en krijgen de deelnemers informatie over een gezonde en verantwoorde manier van eten. "Ik geef tips om de heerlijkste recepten te bereiden", belooft Van Dooijeweert.

Eet Gewoon Alles
EGA staat voor Eerste Goudse Afslankclub. "Maar het zou ook 'Eet Gewoon Alles' kunnen betekenen omdat wij toch wel erg veel en gevarieerd mogen eten. Eten is voor ons allemaal een belangrijk onderdeel van het leven. Mensen die last hebben van een beetje of misschien wat meer overgewicht leren bij mij goed en verantwoord omgaan met voeding. Het prettige is dat het hele gezin mee kan eten en je niet apart hoeft te koken."

Geen liflafjes
Van Dooijeweert noemt EGA dan ook geen afvalprogramma, maar een normale manier van eten die je goed kunt afwisselen en die niet snel verveelt. "We eten geen liflafjes maar verantwoorde voeding en we gebruiken de maaltijdschijf om alle voedingswaarden binnen te krijgen", legt ze uit.

De cursus wordt gegeven op de dinsdagavond van 18:45-19:45 uur in de Poorterij aan de Nieuwstraat 2 Zaltbommel. Info: 06-818867761 of ega.emmy.vd@gmail.com.

www.eganederland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Bram van Herk uit Groot-Ammers verrast met winst in 60ste Wielerronde van Lekkerkerk Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Bles2032 zoekt energie-ambassadeurs voor het verduurzamen van woningen in Bleskensgraaf Nieuws 12 uur geleden
• Aart den Hartog en Jopie Jerphanion.
Geslaagde feestweek voor Langerak en Nieuwpoort: Oranjevereniging bedankt twee bestuursleden Nieuws 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden