• Team Rivas oefent voor de Roparun.
• Team Rivas oefent voor de Roparun.

Team Rivas klaar voor Roparun

Algemeen 688 keer gelezen

GORINCHEM • Alle teamleden van Team Rivas zijn helemaal klaar voor de Roparun. Iedereen is afgelopen weken druk bezig geweest met alle voorbereidingen. Vrijdag 7 juni is het eindelijk zo ver, want dan vertrekken alle vanaf Rivas in Gorinchem naar Parijs om daar zaterdag 8 juni goed voorbereid aan de start te verschijnen en naar Rotterdam te lopen.

Alle teamleden van Team Rivas zijn helemaal klaar voor de Roparun. Iedereen is afgelopen weken druk bezig geweest met alle voorbereidingen. Vrijdag 7 juni is het eindelijk zo ver, want dan vertrekken alle vanaf Rivas in Gorinchem naar Parijs om daar zaterdag 8 juni goed voorbereid aan de start te verschijnen en naar Rotterdam te lopen.

Goed voorbereid
Afgelopen week werden de laatste punten op de i gezet. "Onze lopers trainen nog iedere week samen. De chauffeurs zorgen dat alle routes duidelijk zijn en ook de andere teamleden treffen de laatste voorbereidingen. Zo zijn we vrijdag 7 juni allemaal klaar voor vertrek", zegt Inge. De estafetteloop eindigt maandag 10 juni onder de kubuswoningen in Rotterdam.

"Normaal gesproken ligt de finish op de Coolsingel, maar door werkzaamheden is net als vorig jaar de finish verplaatst. Dat maakt niet uit, want we doen het allemaal met één doel: op deze sportieve manier zoveel mogelijk geld ophalen voor mensen met kanker."

Donaties
Rivas kon de afgelopen jaren regelmatig rekenen op een donatie van stichting Roparun. "We vinden het daarom extra mooi om wat terug te doen en als organisatie deel te nemen', verduidelijkt Inge. 'Veel bedrijven steunen ons sportieve actie voor het goede doel, net zoals natuurlijk vrienden en familie. We hopen met elkaar een mooi bedrag naar de finish te brengen."

Meer informatie over Team Rivas is te vinden op www.rivasroparun.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Bram van Herk uit Groot-Ammers verrast met winst in 60ste Wielerronde van Lekkerkerk Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Bles2032 zoekt energie-ambassadeurs voor het verduurzamen van woningen in Bleskensgraaf Nieuws 12 uur geleden
• Aart den Hartog en Jopie Jerphanion.
Geslaagde feestweek voor Langerak en Nieuwpoort: Oranjevereniging bedankt twee bestuursleden Nieuws 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden