Amazing Kids met cd Popcorn genomineerd voor de Zilveren Duif

  •   418 keer gelezen

MOLENAARSGRAAF • Gert-Jan en Hanneke Scherff zijn met hun christelijk kinderkoor Amazing Kids voor de vijfde keer genomineerd voor de Zilveren Duif.

De cd Popcorn is genomineerd in de categorie 'Kinderalbum van het jaar'. De Zilveren Duif is een award voor de beste christelijke muziek. Er zijn twaalf categorieën.

De komende weken overlegt de vakjury over wie in de diverse categorieën de onderscheiding ontvangt. Het publiek kan dit jaar meebeslissen en haar stem uitbrengen in de categorie 'Artiest van het jaar'. Dit kan op de website www.zilverenduif.nl/stemmen. Op 14 maart worden tijdens het gala de winnaars bekend gemaakt.

In de afgelopen jaren zijn alle cd's van Amazing Kids genomineerd geweest voor de Zilveren Duif. Hanneke: "Dat is op zich al heel bijzonder, want er is niemand die vijf keer genomineerd is geweest." Amazing heeft de Zilveren duif nog nooit gewonnen.

Het is een eer om genomineerd te worden", vervolgt Hanneke. "Het is een enorme waardering van je werk. De kwaliteit wordt erkend door een vakjury. Het is leuk dat er daarna aandacht is voor je cd, bijvoorbeeld op Groot Nieuws Radio en bij andere christelijke radiozenders. Er is veel promotie voor je cd bij de christelijke boekhandels en in christelijke tijdschriften, zodat veel mensen bekend raken met je muziek en ervan kunnen genieten."

Op het album Popcorn staan christelijke kinderliedjes die door Gert-Jan en Hanneke Scherff zelf zijn geschreven voor en gezongen door Amazing Kids.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK