Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: ingimage

SVR-Vakantiebeurs in Gorinchem

  •   2050 keer gelezen

GORINCHEM • Na de geweldig successen van voorgaande jaren is de Evenementenhal in Gorinchem zaterdag 26 januari weer gastheer van vele duizenden recreanten voor de SVR-Vakantiebeurs.

De beurs biedt een prachtige gelegenheid om hun eigen kampeerboer en -boerin uit te zoeken op deze unieke SVR-Vakantiebeurs. Bezoekers kunnen bij ruim 350 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk 'zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken'. Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van 5 euro voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die door de standhouders beschikbaar worden gesteld. De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken. Daarom is er op deze beurs ook speciale aandacht voor de kinderen. Er zijn twee 'Klaunies' aanwezig die de kinderen gaan vermaken.

Ook in 2019 bieden tweeduizend SVR-campings in binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }