Kinderen in Molenlanden bakken eerst pannenkoeken en gaan dan weer naar school
Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Aangeleverd

Kinderen in Molenlanden bakken eerst pannenkoeken en gaan dan weer naar school

  •   keer gelezen

REGIO • Het laatste weekend voordat de scholen weer opengingen werd er flink gebakken in sommige dorpen in de Molenlanden.


De leerkrachten van de scholen van O2A5, cluster Molenwaard, trakteerden vrijdag 5 februari de leerlingen en ouders op pannenkoekenmix, ingekocht bij de plaatselijke ondernemers. ‘Bak er een mooi weekend van en tot volgende week’, schreven zij, want dan mochten de scholen weer open.

Met deze hartverwarmende actie lieten zij de ouders hun waardering blijken voor het intensieve thuisonderwijs, dat naast een eigen baan een enorme uitdaging moet zijn geweest. De kinderen hadden er alvast zin in om de meester of juf weer te zien. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind zijn ook weer welkom op school. 

Open dagen mogen nog niet vanwege de coronamaatregelen, maar een vrijblijvende rondleiding op afspraak biedt ouders de mogelijkheid om de school te kiezen die bij hen past. Wie meer informatie wil over de scholen in Bleskensgraaf (De Stapsteen) Groot-Ammers (De Ammers), Nieuwpoort (De Knotwilg), Nieuw-Lekkerland (De Tuimelaar)of Streefkerk (De Boomgaard), kan terecht op www.o2a5.nl.

Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier