• Peter van der Wal overhandigt een cadeau aan Selina Boudaghmas.
• Peter van der Wal overhandigt een cadeau aan Selina Boudaghmas.

Stichting DaDa doneert speelgoed aan kinderafdelingen Beatrixziekenhuis

Algemeen 822 keer gelezen

GORINCHEM • Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem heeft van Stichting DaDa woensdag 27 november heel veel speelgoed gekregen.

Het betreft speelgoed van puzzels tot poppen en van auto's tot knutselmateriaal. Al dit nieuwe speelgoed is bestemd voor patiënten van de kinderafdeling en dagbehandeling. Het speelgoed werd door Peter en Ellen van der Wal, de schenkers van het speelgoed, en André van Duivenbode, voorzitter Stichting DaDa overhandigd. Het ziekenhuis is erg blij met deze donatie van Stichting DaDa.

Donatie
Annella Vermaas-Markesteijn nam het speelgoed in ontvangst. 'Wij zijn heel erg blij en dankbaar met deze schenking', vertelt Annella. 'We proberen de zorg altijd op een betrokken manier te leveren en het verblijf in ons ziekenhuis voor onze patiënten en bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Met deze donatie kunnen wij het spannende verblijf van kinderen op de kinderafdeling en dagbehandeling een stuk plezieriger maken. Daarnaast wordt angst gereduceerd door deze afleiding. Cadeautjes die overblijven worden op een later moment uitgedeeld. Kinderen ontvangen cadeautjes na een nare ervaring of als zij jarig zijn.'

Stichting DaDa
Stichting DaDa zet zich in voor zieke kinderen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben. Zij willen bijdragen aan een betere zorg voor kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen in Nederland door het realiseren van projecten die niet vanuit de normale middelen van het ziekenhuis of de gezondheidszorg gefinancierd kunnen worden.

Fotobijschrift 1: Peter en Ellen van der Wal en Stichting DaDa overhandigen de cadeautjes aan de kinderafdeling van het Beatrixziekenhuis.
Fotobijschrift 2 : Peter van der Wal overhandigt een cadeau aan Selina Boudaghmas.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Peter en Ellen van der Wal en Stichting DaDa overhandigen de cadeautjes aan de kinderafdeling van het Beatrixziekenhuis.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Bram van Herk uit Groot-Ammers verrast met winst in 60ste Wielerronde van Lekkerkerk Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Bles2032 zoekt energie-ambassadeurs voor het verduurzamen van woningen in Bleskensgraaf Nieuws 14 uur geleden
• Aart den Hartog en Jopie Jerphanion.
Geslaagde feestweek voor Langerak en Nieuwpoort: Oranjevereniging bedankt twee bestuursleden Nieuws 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden