Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Geurt Mouthaan
update

Recreantenvereniging De Put verwerpt compromisvoorstel

  •   1453 keer gelezen

OTTOLAND • Met grote meerderheid veegden de leden van Recreantenvereniging De Put afgelopen week het compromisvoorstel rond hun standplaatsen op camping De Put in Ottoland. De rechter zal nu alsnog een oordeel moeten vellen in hun conflict met eigenaar Hans Kramer.

Op 10 juli zetten Kramer en, namens Recreantenvereniging De Put, Angela Bazen hun handtekening onder het compromisvoorstel. Het voorbehoud was wel dat de leden van de vereniging in zouden stemmen. Het grootste deel bleek echter niet akkoord te gaan.

De belangrijkste reden is de bepaling in de overeenkomst dat de leden van De Put zich niet langer meer mochten verzetten tegen de plannen van Kramer om op het terrein 100 tot 150 chalets voor arbeidsmigranten te plaatsen. 'Een concrete toelichting op/uitwerking van zijn plannen heeft hij tot op heden alleen niet gegeven. (..) De Put acht het onredelijk dat zij nu reeds (stilzwijgend) met de plannen van Kramer dient in te stemmen, althans hier geen bezwaard tegen mag maken, terwijl zij niet weet wat de uiteindelijke plannen inhouden', zo meldt de vereniging in een brief aan de rechter.

Tafeltennistafel
Daarnaast wordt naar voren gebracht dat volgens de vereniging Hans Kramer van de ene op de andere dag terugkwam op zijn toezegging dat alle leden van De Put welkom waren op de informatiebijeenkomst op zaterdag 13 juli. 'Verder bleek dat, ondanks de toezegging van Kramer tijdens de mondelinge behandeling, de eerder verwijderde tafeltennistafel nog niet te zijn teruggeplaatst.'

De kwestie ligt door deze afwijzing nu weer bij de rechter.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_3
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }