Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vakantie Bijbel Feest zoekt vrijwilligers

Algemeen 451 keer gelezen

GELDERMALSEN • Elk jaar in de herfstvakantie wordt er in en om De Pluk het grote Vakantie Bijbel Feest georganiseerd. In de herfst van 2021 kwamen hier ruim 120 kinderen op af. Om ook dit jaar weer een mooi feest voor kinderen en tieners te kunnen organiseren, zoekt de stichting vrijwilligers.

Het Vakantie Bijbel Feest zoekt in ieder geval drie leden om het huidige bestuur dat uit nog eens drie leden bestaat te versterken. Daarnaast zoekt de stichting vrijwilligers die tijdens het tweedaagse-evenement coördinerende en uitvoerende taken op zich willen nemen.

Onvergetelijke herinnering

Carla Meijers, één van de huidige bestuursleden, vertelt over de doelstelling: “We willen in Geldermalsen en de omliggende dorpen zoveel mogelijk kinderen in de basisschool-leeftijd bereiken met het evangelie. We willen primair kinderen bereiken die het evangelie nog nooit gehoord hebben, maar realiseren ons dat ook voor kinderen die vaker, regelmatig of trouw naar de kerk komen een Vakantie Bijbel Feest een onvergetelijke herinnering kan opleveren.”

Belangstellenden die een betekenisvolle rol willen spelen bij de organisatie van het Vakantie Bijbel Feest, kunnen contact opnemen met Carla Meijers via vbfgeldermalsen@gmail.com.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden