Afbeelding

45ste Paastoernooi van VC Krimpen

Sport 61 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Het Internationale Paastoernooi van Volleybal Club Krimpen kent ook dit jaar weer een sterke bezetting.

"Dit jaar hebben we onze 45ste editie, een regelrechte mijlpaal", zo geeft pr-medewerker Patrick Schmitt aan. "De aanmeldingen gaan hard. De Duitse teams zijn dit jaar goed vertegenwoordigd, maar ook trouwe bekenden zijn er weer bij. Zo hebben de dames van VCN, die de laatste drie edities op hun naam wisten te schrijven, zich weer ingeschreven." Schmitt vreest zelfs dat er teams moeten worden teleurgesteld. Op tijd aanmelden is het devies. "In de laatste maanden van vorig jaar hebben we de uitnodigingen verzonden en je merkt dat er dan al direct aanmeldingen volgen. Daar zijn we best trots op."

Leuren 
Ook hoeft de organisatie nooit te leuren om scheidsrechters. Die melden zich vaak spontaan aan. "Dat heeft alles te maken met de reputatie van het toernooi en, nog veel belangrijker, de tomeloze inzet van het team mensen binnen Volleybal Club Krimpen dat zich bezighoudt met de organisatie."

De eerste wedstrijddag is zaterdag 26 maart in sporthal De Boog. 's Avonds barst het traditionele Paasfeest los voor alle teams. Op maandag 28 maart (Tweede Paasdag) strijden de teams verder voor een finaleplaats. De finale wordt nog die middag gespeeld. Schmitt hoopt op volle tribunes. "Tijdens de laatste edities was het afgeladen en hing er een fantastische sfeer. We roepen dan ook iedereen op om de sfeer te komen proeven en te kijken naar topvolleybal."

www.vckrimpen.nl/paastoernooi

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden