Afbeelding

Nu gratis verkrijgbaar: magazine WAARD editie 2

Nieuws 494 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Vers van de pers: magazine WAARD editie 2. Hét gratis op te halen magazine over de Krimpenerwaard is nu verkrijgbaar bij diverse afhaalpunten.

De Krimpenerwaard is zo bijzonder, dit gebied verdient zijn eigen glossy! Kontakt Mediapartners ontwikkelde daarom vorig jaar een nieuw magazine: WAARD. Dit luxe tijdschrift staat bol van de bijzondere inwoners, mooie plekken om te bezoeken, culinaire verrassingen, kunst en cultuur om je geest mee te verrijken, aangevuld met prachtige fotografie. Het beste uit de streek in één blad, het lezen waard.

In deze editie o.a. een interview met de kersverse burgemeester van de Krimpenerwaard, Hans Beenakker. Zijn ‘inburgemeestering’ is in volle vaart begonnen en hij ontmoet inwoners en ondernemers. Tussen alle bezoeken door kon hij gelukkig even tijd vinden om met magazine WAARD kennis te maken. We nemen een kijkje bij de renovatie van De Pelikaan, symbool van de voormalige speeltuin De Kleine Betuwe in Haastrecht. En we brachten een bezoek aan het Arto Theater in Schoonhoven. 

Het magazine is GRATIS op te halen bij diverse locaties in de hele Krimpenerwaard. De adressen zijn op de website van Kontakt Mediapartners te vinden:
https://kmp.nl/onze-titels/magazines/waard/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden