• Foto van een eerdere actie, onder de noemer van 'Warme Wintergroet'.
• Foto van een eerdere actie, onder de noemer van 'Warme Wintergroet'.

WelZijn Krimpenerwaard bezorgt ‘Warme Welzijnsgroet’

Algemeen 437 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • WelZijn Krimpenerwaard presenteert de ‘Warme Welzijnsgroet’: voor iedereen die in deze coronatijd wel een opkikker kan gebruiken.

“Het is voor niemand makkelijk om weer zoveel thuis te zitten en nauwelijks mensen te spreken of activiteiten te ondernemen” weet Inge Bonhof van WelZijn Krimpenerwaard. “Voor sommige mensen valt er wel heel veel weg, is het erg stil om hen heen. Ze voelen zich juist in deze periode alleen en eenzaam. Voor iemand die een hart onder de riem nodig heeft of voor iemand die juist veel voor een ander klaarstaat, organiseren we deze ‘Warme WelZijnsgroet’.”

Attentie
Via een anonieme groet -in de vorm van een kleine attentie met een warme lekkernij- wil WelZijn Krimpenerwaard aan deze mensen laten merken dat er aan hen wordt gedacht.

Een klein gebaar als lichtpuntje in deze moeilijke periode, zegt Inge Bonhof: “Wie iemand kent, jong of oud, voor wie deze WelZijnsgroet een warme bijdrage kan zijn -een buurman/buurvrouw, kennis, ouder, kind of iemand uit de buurt-, kan hem of haar aanmelden.”

Dat kan door een mail te sturen naar info@welzijnkrimpenerwaard.com of via 085-0662370. 

Bonhof: “Graag in de mail de naam, adres, leeftijd en een korte toelichting vermelden waarom deze persoon de Warme Welzijnsgroet verdient. WelZijn Krimpenerwaard zorgt er voor dat de persoonlijke groet wordt bezorgd.”

Aanmelden kan tot en met 28 februari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie