• Zomerwoensdag Familiedag.
• Zomerwoensdag Familiedag. Foto: aangeleverd

Laatste Zomerwoensdag Familiedag in en om Streekmuseum Krimpenerwaard

Algemeen 277 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Synerki organiseert woensdag 25 augustus voor de laatste keer deze vakantie de Zomerwoensdag Familiedag in en om het Streekmuseum Krimpenerwaard.

De eerste drie edities waren een groot succes, volgens Karin Pattikawa-Smis namens de organisatie: “Ruim 400 bezoekers genoten van de diverse activiteiten, aangeboden door de Bibliotheek, het Streekmuseum, Synerkri en de Muziekschool Krimpen.”

Picknick
Woensdag 25 augustus worden op dezelfde locatie opnieuw tal van activiteiten georganiseerd voor de hele familie.

Karin Pattikawa-Smis: “Denk aan leuke creatieve activiteiten, sport en spel, een speurtocht in en bezoek aan het Streekmuseum (inclusief een persoonlijke rondleiding door Hilde, directeur van het Streekmuseum), picknick in de boomgaard enzovoorts. Als extra activiteiten hebben wij de bijzondere muzikale speeltuin, workshops percussie, een natuurontdektafel en ook kunnen bezoekers hun eigen animatiefilmpje maken. Eén en ander is voor iedereen gratis toegankelijk.” 

Alle informatie is te vinden op de activiteitenagenda van www.synerkri.nl (voor sommige activiteiten is aanmelden noodzakelijk). 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie