• Autoschadeherstel is bij Vermeulen Autoschade in goede handen.
• Autoschadeherstel is bij Vermeulen Autoschade in goede handen. Foto: wijntjesfotografie.nl
zakelijk

Vermeulen Autoschade is trots BOVAG-lid

Algemeen 166 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • Vermeulen Autoschade was al aangesloten bij de brancheorganisatie voor autoschadeherstel FOCWA, daar is nu het BOVAG-lidmaatschap bijgekomen. Sinds afgelopen zomer is het in Krimpen aan de Lek gevestigde bedrijf officieel aangesloten bij deze overkoepelende automotive-organisatie.

“We hebben besloten ons bij de autoschadetak van BOVAG aan te sluiten omdat we daarmee in staat zijn onze dienstverlening verder uit te breiden en klanten van alle verzekeringsmaatschappijen op maat kunnen bedienen met perfect autoschadeherstel, voorzien van liefst vier jaar BOVAG-garantie”, vertelt Kees Vermeulen, eigenaar/directeur van Vermeulen Autoschade. “Daarnaast is BOVAG een kwaliteitslabel dat precies aansluit bij het hoge niveau dat wij leveren op het vlak van autoschadeherstel en het ontzorgen van mensen die ons hun auto toevertrouwen. Kortom: we zijn erg blij met onze toetreding en hebben er hoge verwachtingen van.” 

Eisen
Om het BOVAG-label te mogen voeren, diende Vermeulen Autoschade aan een aantal strenge eisen voldoen. “We zijn daar glansrijk doorheen gekomen”, aldus Kees Vermeulen. “En eerlijk gezegd twijfelde ik daar vooraf ook niet aan. Wij zijn net als BOVAG uiterst kritisch op kwaliteit. Het belang én de veilige mobiliteit van onze klanten staan altijd voorop. Daar doen we álles voor, elke dag opnieuw. We willen dat iedereen die een beroep ons doet op een vriendelijke en complete wijze ontzorgd wordt. Uiteraard door het leveren van vakwerk door ons team van autotechnici, maar zeker ook in de randvoorwaardelijke sfeer. Wanneer je schade hebt aan je auto is het belangrijk dat je perfect geholpen wordt. Dat begint al als je ons bedrijf aan de telefoon krijgt of hier binnenkomt. Wij staan onze klanten vriendelijk te woord, bieden een luisterend oor, helpen desgewenst met het invullen van het schadeformulier en zorgen voor een correcte afhandeling met de verzekering. Ook zorgen we voor vervangend vervoer en houden we onze klanten via e-mail op de hoogte van het gehele schadeherstelproces. Transparanter en overzichtelijker kán niet. En uiteraard zorgen we ervoor dat de auto bij aflevering gewassen en gepoetst klaar staat. De één noemt dat service, wij vinden het een vanzelfsprekendheid.”

Vermeulen Autoschade
Mercurius 1 • Krimpen aan de Lek
T: 0180-662022
E: info@vermeulen-autoschade.nl
I: www.vermeulen-autoschade.nl
F: facebook.com/vermeulenautoschade

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

• Het team van Vermeulen Autoschade.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie