• Martein Brand en André Verhoef.
• Martein Brand en André Verhoef. Foto: Jan Timmer
zakelijk

Installatiebedrijf Nobel in nieuwe, vertrouwde handen

Algemeen 771 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • U zit er van de winter graag warmpjes bij? In dat geval is Installatiebedrijf Nobel dichtbij! De in Krimpen aan den IJssel gevestigde onderneming beschikt namelijk over alle know how als het gaat om advisering, plaatsing en onderhoud van cv-installaties, innovatieve verwarmingstechnieken en airco’s én installatiewerk.

Die goede naam heeft het bedrijf in de loop der jaren een groot en trouw klantenbestand opgeleverd. “Met dank aan ons kundige en klantvriendelijke team”, stelt André Verhoeff. “Dat is iets om trots op en dankbaar voor te zijn. En dat gaat ook zeker niet veranderen wanneer ik op 1 januari 2021 mijn eigenaarschap van Installatiebedrijf Nobel overdraag aan Martein Brand, die hier al vele jaren werkt en de onderneming door en door kent. Hij is een opvolger in wie we heel veel vertrouwen hebben.”

Gespreid bedje
Brand moet glimlachen als hij de loftuitingen hoort. “Ik kom in een gespreid bedje terecht”, stelt hij vast. “Ik ben zeker niet van plan om straks van alles te gaan veranderen aan onze organisatie. Wat goed is, is goed, hè! Ik ben daarnaast blij dat André zich als zelfstandig storingsmonteur enkele dagen per week beschikbaar stelt voor ons bedrijf. Dat zegt me dunkt ook wel iets over de hartelijke en goede wijze waarop de overdracht plaats vindt.” André Verhoeff op zijn beurt gaat de rest van zijn tijd benutten om een bedrijf neer te zetten dat de particuliere en zakelijke markt klanten ontzorgt bij acute storingen. “Daar is een grote behoefte aan”, weet hij. “Ik spring daar op in. Solo én snel. Want cv-ketels repareren is en blijft mijn grote passie!”

Installatiebedrijf Nobel
Stormsweg 54 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-516530
E: info@installatiebedrijfnobel.nl
I: www.installatiebedrijfnobel.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie