• Ed Boudesteijn en Nico Sluyk.
• Ed Boudesteijn en Nico Sluyk. Foto: Jan Timmer
zakelijk

Veel plezier met uw nieuwe keuken of badkamer!’

Algemeen 247 keer gelezen

LEKKERKERK • In alle rust en goed geadviseerd je keuken of badkamer uitzoeken; bij Sluyk kan het! Het Lekkerkerkse bedrijf bedient al ruim 25 jaar haar klanten op maat met voortreffelijke kwaliteit tegen scherpe prijzen.

“We werken anders dan de grote jongens in onze branche”, vertelt eigenaar Nico Sluyk. “Die zetten vaak druk achter een aankoop en houden de klant zogenaamde hoge kortingen voor. Het bijzondere is dan ze onder aan de streep vaak méér betalen dan dat ze bij ons zouden doen. Bij Sluyk Keukens & Badkamers houden we van een nuchtere en eerlijke aanpak. We zoeken samen met de klant de keuken uit, meten zorgvuldig in en verzorgen de totale montage samen met een vakman met wie we al jaren tot volle tevredenheid samenwerken. En minstens zo belangrijk: we hanteren zeer aantrekkelijke netto-prijzen. Je weet bij Sluyk dus precies waar je aan toe bent!”

Lange levensduur
Het is precies de reden waarom zoveel mensen graag zaken doen met Sluyk. “Ze waarderen onze service en betrouwbaarheid én de kwaliteit van onze Rotpunkt Keukens, een degelijk Duits merk met een gegarandeerd lange levensduur. We leveren ze in alle stijlen, varianten en maatvoeringen en voorzien van alle merken inbouwapparatuur. En…. mocht zich na plaatsing alsnog een probleempje voordoen, dan staan we snel paraat, want ook dát is Sluyk! Neem een kijkje in de ruime showroom aan de Van Markenstraat en geniet van de grote collectie in keukens en badkamers. Verkoopmedewerker Ed Boudesteijn helpt je vervolgens graag verder met een advies waar je echt iets aan hebt. Welkom in de wereld van Sluyk, zou ik willen zeggen. En… alvast veel plezier met uw nieuwe keuken of badkamer!”

Sluyk Keukens & Badkamers
Van Markenstraat 16 • Lekkerkerk
T: 0180-661672
E: info@sluyk.nl
I: www.sluyk.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie