• Lenneke de Graaff voor haar zaak.
• Lenneke de Graaff voor haar zaak. Foto: Jan Timmer
zakelijk

Het succes van De Graaff Planten & Diervoeders

Algemeen 496 keer gelezen

LEKKERKERK • In het voorjaar van 2016 ging Lenneke de Graaff haar droom achterna en startte met De Graaff Planten & Diervoeders. Nu, ruim drie jaar later, kan ze vaststellen dat haar aan de Tiendweg-Oost 1 te Lekkerkerk gevestigde winkel een succes is.

"We hebben over belangstelling niet te klagen", zegt Lenneke de Graaff. "Dat heeft te maken met ons ruime assortiment, de sfeer in de winkel en het ruime parkeerterrein vlak voor de deur. Bij De Graaff Planten & Diervoeders kun je terecht voor een keur aan kamerplanten, buitenplanten, snijbloemen, decoratieartikelen en heel veel soorten diervoeders. Daarnaast beschikt de zaak over een hengelsportafdeling waar elke sportvisser terecht kan voor hengels, toebehoren én aas en lokvoer."

Mooi boeket
"Mijn liefde ligt zowel bij bloemen en planten als dieren", vertelt Lenneke de Graaff. "Op het gebied van flora kun je mij  geen groter plezier doen dan me te vragen om een mooi boeket op te maken of een pot te vullen met mooie planten. Ook voor het verzorgen van rouw- en trouwstukken word ik regelmatig gevraagd. Dat is heel dankbaar werk. Het is fijn om daarna te horen dat mensen zeer tevreden waren met wat je gemaakt hebt."

Haar klanten komen veelal uit de Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel. "En soms heb ik ze van verder weg", glimlacht Lenneke. "Die hebben dan via mond-tot-mondreclame of internet onze winkel ontdekt. Dat is natuurlijk extra leuk!"

Wie De Graaff Planten & Diervoeders wil bezoeken is op de volgende openingstijden welkom: maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De Graaf Planten & Diervoeders
Tiendweg-Oost 1 • Lekkerkerk
T: 0180-660533
E: info@de-graaff.info
I: www.de-graaff.info
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie