Afbeelding
Foto: Stockfoto

Vierde verdachte aangehouden voor zware mishandeling Ouderkerker

Algemeen 757 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • De politie heeft dinsdagavond een 37-jarige man uit Krimpen aan den IJssel opgepakt in verband met een zware mishandeling van een 18-jarige Ouderkerker aan de Olympiade op 9 november. Hij is de vierde verdachte in dit onderzoek. 

De man stond gesignaleerd en gaf zichzelf aan bij de politie in Den Haag. Eerder werden al drie jongens, twee van 15 en een van 17 jaar uit Krimpen, aangehouden. Ze maken deel uit van een groep die, onder meer vanwege drugsgebruik, al langer overlast veroorzaakt in het dorp en bekend is bij de politie.

De vechtpartij vond vrijdagavond 9 november plaats aan de Olympiade in Krimpen aan den IJssel. Die ontstond bij een jongerenhok toen er jongens, onder invloed van drank, bij een groep jeugd kwamen die er al stond. Eén van de jongens, een 18-jarige jongen uit Ouderkerk aan den IJssel, moest het ontgelden. Hij werd met een zwaar motorslot op z'n hoofd geslagen. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis waar hij zeven hechtingen kreeg aangebracht.      

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden