• De deelnemende winkeliers van de Graanbuurt.
• De deelnemende winkeliers van de Graanbuurt. Foto: Aangeleverd

Week van de Stenen Winkel bij acht winkeliers in de Graanbuurt in Giessenburg

Zakelijk 2.108 keer gelezen

GIESSENBURG • Tussen Moederdag en Pinksteren draait het bij acht plaatselijke ondernemers van de Graanbuurt in Giessenburg volgende week om de landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’. Daarin is aandacht voor de kracht van lokale winkels en hun klanten. 

Het doel is om mensen te laten ervaren, dat echte winkels de leefomgeving mooier maken en fysiek winkelen zoveel gezelliger is.

De ondernemers zetten hun klanten daarom onder meer met (win)acties, proeverijen, persoonlijk advies en andere belevingen extra in het zonnetje op de eigen winkelvloer. Daarnaast is er een gezamenlijke stempelkaart actie van Boer’ n Bloemetjes, KDOO, Banketaria, De Mannenfabriek, KoolStuff Concept Store, Gwoon Goed, Klank- en Ontspanning en De Tagine met als hoofdprijs een prijzenmand ter waarde van 400 euro.

De Graanbuurt is het hele jaar geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Extra open op pinstermaandag 20 mei van 12:00 tot 17:00 uur. Gratis entree en parkeren. Informatie: www.graanbuurt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden