Afbeelding

VVD geeft Mooi Molenlanden Taart aan Maison Patrick in Bleskensgraaf

Algemeen 655 keer gelezen

BLESKENSGRAAF • Patrick Konings, initiatiefnemer van het respijthuis Maison Patrick in Bleskensgraaf, en enkele vrijwilligers hebben vrijdag van de VVD de Mooi Molenlanden Taart in ontvangst genomen.

Op de oproep van VVD Molenlanden op Facebook en Instagram wie men een hart onder de riem wilde steken, kwamen via de e-mail en Facebook de meeste stemmen binnen voor Maison Patrick.

Het respijthuis Maison Patrick ondersteunt mantelzorgers. Als logeerhuis en dagopvang voor mensen met een lichamelijke chronische ziekte of beperking bieden zij een rustpauze voor mantelzorgers. Door de coronamaatregelen is Maison Patrick helaas tijdelijk gesloten tot 15 mei. Het hart onder de riem werd daarom zeer gewaardeerd.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De kaart met daarop de windturbines ingetekend.
Nieuw plan voor twee windturbines: één in Gorinchem-Noord, één net over de gemeentegrens in Molenlanden Nieuws 5 uur geleden
• Impressie van het 'nieuwe' gemeentehuis in Leerdam.
Verbouwing gemeentehuis in Leerdam gaat door, ondanks verhitte discussie over opgelopen kosten Nieuws gisteren
• Het onderzoek ging afgelopen nacht al van start.
Buurt geschrokken en gespannen na aanslag woning Oud-Alblas: 'Wat als dit net zo gaat als bij de loodgieter in Vlaardingen?' Nieuws 29 apr, 10:44

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden