Afbeelding

VluchtelingenWerk sluit locatie in Sliedrecht

21 nov, 12:00 Algemeen 379 keer gelezen

ALBLASSERWAARD • VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland sliet de locatie in Sliedrecht.

De coördinatie van de begeleiding aan vergunninghouders in de gemeenten Molenwaard en Hardinxveld-Giessendam zal daarom niet meer vanuit Sliedrecht gebeuren. Vluchtelingen uit Sliedrecht werden sinds begin 2017 niet meer begeleid door VluchtelingenWerk. Vanaf 1 december 2017 sluit de locatie in De Reling, Industrieweg 13, en zal de coördinatie vanuit Gorinchem gaan plaatsvinden.

'Vanwege de lagere instroom van vluchtelingen is het noodzakelijk om meer te centraliseren en het kantoor in Sliedrecht af te stoten', meldt VluchtelingenWerk in een persbericht. 

D' Ouwe School
De dependance in D'Ouwe School in Nieuw-Lekkerland, van waaruit de vergunninghouders uit Nieuw-Lekkerland en omliggende dorpen begeleid worden, zal over een aantal maanden verhuizen naar het voormalige pand van Multimate in Nieuw-Lekkerland.

Vorige week is een convenant tot samenwerking getekend met de verschillende partijen die het verbouwde pand gaan betrekken. Met het convenant krijgt de samenwerking om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt te activeren een nieuwe impuls.

Adres
Het kantoor van VluchtelingenWerk in Gorinchem bevindt zich op het adres Heerenlaantje 30, 4201 HX Gorinchem. Het telefoonnummer is 0183-632182.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie