• Op de achtergrond de mooie toren die open is om te beklimmen.
• Op de achtergrond de mooie toren die open is om te beklimmen. Foto: Aangeleverd

Drukke voorbereidingen voor de jaarmarkt in Asperen

Algemeen 2.818 keer gelezen

ASPEREN • Het jaarmarkt comité van Ad Astra is druk bezig met de voorbereiding voor de 47e jaarmarkt. Deze wordt georganiseerd door de muziekvereniging. De jaarmarkt wordt gehouden op zaterdag 11 mei.

Er zijn al aanmeldingen van deelnemers die graag een plaatsje op de markt willen. Voor de kleine kinderen is er een leuke attractie, ook kunnen kinderen zich laten schminken bij de stand van de speeltuinvereniging. Daarnaast is er volop eten en drinken. 

De vereniging Oud Asperen is ook aanwezig. Deze vereniging biedt iedereen de mogelijkheid ‘De trots van Asperen’ te beklimmen. Men heeft vanaf daar een uitzicht over Asperen en de weide omgeving.

Aanmelden om ook op de markt te staan en meer informatie via jaarmarkt@adastra-asperen.eu. 

De muziekvereniging kan spullen die bewoners aan de vereniging willen schenken aan huis ophalen. Deze spullen worden vervolgens verkocht op de jaarmarkt. Voor meer informatie hierover: Jan Hanegraaf (06 1093 3918). Vrijdag 10 mei gaat de muziekvereniging in Asperen langs huizen om goederen op te halen die de bewoners aan de vereniging willen schenken om op de markt te verkopen.

Voor de kinderen van de basisschool is er op de markt weer de ruimte om speelgoed te verkopen en wellicht ander speelgoed terug te kopen. Aanmelden kan via: Coraline Koppert. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden