Afbeelding

VIKO verliest eerste zaalwedstrijd nipt van Aurora

Sport 407 keer gelezen

VIANEN • Viaanse Korfbalvereniging VIKO reisde afgelopen zaterdag af naar IJmuiden om tegen het voor VIKO onbekende Aurora te spelen. Na een valse start werd de eerste zaalwedstrijd nipt verloren met 13-12.

De rood-witten wisten niet wat ze verwachten konden en gingen met vertrouwen op het eigen kunnen de wedstrijd in. De beide teams waren aan elkaar gewaagd en scoorden om en om. Op geen enkel moment werd het verschil groter dan twee doelpunten. Omdat één vak van VIKO maar moeilijk tot scoren wist te komen, wilde coach Desirée van Zoolingen een tactische wissel doorvoeren. Helaas werd deze tactische zet bruut verstoord door een harde overtreding op Sem Schipper, waardoor deze het veld voortijdig moest verlaten. VIKO kon daarnaast ook geen beroep doen op de anders regelmatig scorende Robin van Dijk. 

VIKO knokte hard en deed wat het kon, maar kon niet voorkomen dat Aurora bij het eindsignaal één doelpunt meer had gescoord en daardoor de overwinning in huis hield. Doelpuntenmakers voor VIKO waren Rick Heijnen (3), Jelmar van Zoolingen (3) Carolien Korevaar (2), Joost van Harten (2), Bjorn Oostrom (1) en Sem Schipper (1).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden