• Het bronzen team van DOS Vianen in niveau 4.
• Het bronzen team van DOS Vianen in niveau 4. Foto: Aangeleverd

Team DOS Vianen wint brons

Sport 443 keer gelezen

CULEMBORG/VIANEN • Tijdens een teamwedstrijd middenbouw heeft een team van Gymnastiekvereniging DOS Vianen afgelopen zaterdag in Culemborg beslag gelegd op de bronzen medaille.

De middenbouw bij het damesturnen bestaat uit turnsters in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. In niveau 4 bestond het Viaanse team uit de A-selectie-turnsters Sarah de Ridder, Eva van Heugten, Lizzy van Woudenberg en Danesha Hidayunindra. Onder leiding van trainster Miranda Deurhof turnde het viertal een uitstekende wedstrijd. Mede door stabiel en netjes te turnen, wisten zij een bronzen medaille in de wacht te slepen.

Trainster Sanne Oost reisde met nog eens achttien turnsters af naar Culemborg. De hoogste klassering werd behaald voor het team dat uitkwam in niveau 5. De turnsters Tess Lagendijk, Isa Schuurman, Gwenn Theesing en Isis den Otter behaalden de hoogste score op het onderdeel Sprong, maar lieten vooral punten liggen op het onderdeel balk. Hierdoor was een podiumplaats buiten bereik en eindigde dit team op plaats zes. In niveau 6 was er nog een top-10 klassering (negende plaats) voor het team bestaande uit Sayén Hijzelendoorn, Lauren de Groot, Mayra Kasteneer, Nynke Winter, Fleur Takken en Linde Veldkamp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Wijkraad Leerdam Centrum: 'Binnenstad Leerdam moet groener' Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Meesterglasblazer Marco Lopulalan brengt Oranjevaasje 'Beatrix 85' uit Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Verkiezing Powervrouw Vijfheerenlanden; nominaties kunnen worden ingestuurd Algemeen 21 uur geleden