• Rienk van Splunder en Marcel van Goch.
• Rienk van Splunder en Marcel van Goch. Foto: Aangeleverd

Kringloop Vijfheerenlanden draagt sleutel over aan Opnieuw en Co

Algemeen 43 keer gelezen

LEERDAM • De sleutel van kringloop Vijfheerenlanden aan de Techniekweg 5 in Leerdam is officieel overgedragen aan Opnieuw & Co Leerdam. Daarmee is de fusie officieel afgerond en kijken voormalig voorzitter Rienk van Splunder en directeur Opnieuw & Co Marcel van Goch terug op een proces wat ongeveer een jaar geleden begon. 

Hergebruik Werkt! Dat is het motto van Opnieuw & Co Leerdam. Opnieuw & Co Leerdam is vanaf nu de naam van het kringloopbedrijf. Opnieuw & Co wil het kringloopbedrijf in Leerdam verder laten groeien en meer werkgelegenheid en hergebruik realiseren in Leerdam. De komende periode zal de winkel worden verbouwd, groter worden en een metamorfose krijgen. 

Feestelijke heropening
“We blijven open, klanten zijn van harte welkom en krijgen een bon voor 20% korting”, aldus Marcel van Goch. “In september gaan we wel even twee weken dicht en daarna volgt in oktober een feestelijke heropening.”

De openingstijden zijn: maandag 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tm vrijdag 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt uw herbruikbare goederen afgeven op maandag tot en met vrijdag. 

Intensieve samenwerking
Opnieuw & Co gaat intensief samenwerken met Waardlanden, Avres en ander organisaties in Vijfheerenlanden om zo meer impact te realiseren. Opnieuw & Co heeft geen winst doelstelling, Het DaVinci College en Reakt GGZ zijn de aandeelhouders van Opnieuw & Co. Opnieuw & Co heeft nu zeven kringloopwarenhuizen en een centraal textiel sorteercentrum.

Voor meer informatie zie: www.opnieuwenco.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie