Afbeelding

KWF zoekt collectanten in Leerdam

Algemeen 285 keer gelezen

LEERDAM • Het KWF-collecteteam in Leerdam zoekt vrijwilligers die in de week van 4 t/m 10 september willen meedoen aan de huis-aan-huis collecte voor KWF Kankerbestrijding. Dit jaar is die voor het eerst volledig digitaal. Dat betekent dat vrijwilligers niet met de collectebus, maar met het nieuwe collectebord langs de deuren gaan. 

“KWF maakt als eerste goed doel in Nederland de overstap naar een volledig digitale huis-aan-huis collecte”, zeggen Anja Bel en Manuela Nieuwboer, collectecoördinatoren van collecteteam Leerdam. 

“Het digitale betaalverkeer is tenslotte al jaren in opmars. En het is veiliger voor onze collectanten, die nu niet meer met contant geld over straat hoeven. Om te doneren, scannen mensen gewoon de QR-code die op het collectebord staat en de betaling verloopt vervolgens via iDEAL. Eenmalig, veilig en anoniem.”

Inzicht in je opbrengst
Een ander voordeel van het collectebord is dat collectanten online op elk moment kunt zien hoeveel ze hebben opgehaald. Daarnaast is er de mogelijkheid om mobiel te collecteren en ook die opbrengsten worden voor je bijgehouden.

Manuela: “Dat je je opbrengst zo exact kunt volgen is heel leuk. Ik merk bijvoorbeeld dat ik er best fanatiek van word. Want hoe meer je ophaalt, hoe meer KWF kan betekenen voor mensen met kanker. En daar doen we het allemaal voor.”

Aanmelden
Interesse om ook te helpen om zoveel mogelijk geld op te halen in Leerdam? Aanmelden kan via kwf.nl/collecteermee of stuur een mail naar kwf.afd.leerdam@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden