Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Drugsdealer aangehouden in Leerdam

112 1.136 keer gelezen

LEERDAM • De politie heeft woensdag 23 november op heterdaad een drugsdealer aangehouden in Leerdam.

Begin dit jaar kwam uit een ander onderzoek naar voren dat er in Gorinchem en Leerdam werd gehandeld in verdovende middelen door een op dat moment nog onbekend persoon. De politie probeerde hierop de identiteit van de persoon te achterhalen. Woensdag lukte het de politie om de verdachte op heterdaad te betrappen en aan te houden. Dit gebeurde in Leerdam.

Bij de verdachte werden meerdere pakketjes cocaïne aangetroffen. Deze zullen worden vernietigd. Ook zijn de auto en 700 euro aan contant geld in beslag genomen. De officier van Justitie zal beslissen wat hiermee gaat gebeuren. De verdachte mag zich vrijdag bij de rechter-commissaris verantwoorden. Deze zal besluiten of de verdachte vanwege het onderzoek langer vast blijft zitten.

Melden helpt
Uit onderzoek bleek dat er via Meld Misdaad Anoniem al eerder meldingen zijn gedaan over de verdachte. De Gorinchemse wijkagent Auke Hoffstädt beaamt dat het melden van dit soort criminaliteit echt helpt. “Het is soms een kwestie van een lange adem, maar er gebeurd echt wat met jullie tips!”, aldus Hoffstädt.

Bron: 112-Glasstad

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Huib Leeuwenberg, erelid Historische Vereniging 'Het Land van Brederode', overleden Algemeen 27 jan, 11:13
Afbeelding
Wethouders Bel en Van Montfoort openen Nationale Voorleesdagen in Bibliotheek Leerdam en Vianen Algemeen 27 jan, 10:46
Afbeelding
Opa's en oma's lezen voor op De Springplank in Meerkerk Algemeen 27 jan, 09:33