Op maandag 25 april krijgen kinderen van groep 3 tot en met groep 8 verschillende onderdelen sport en spel.
Op maandag 25 april krijgen kinderen van groep 3 tot en met groep 8 verschillende onderdelen sport en spel. Foto: aangeleverd

Sport in de vakantie is terug

11 apr, 14:23 Sport 119 keer gelezen

TIEL • Na het grote succes van vorig jaar, is Sport in de vakantie terug. Ook dit jaar organiseren SportFriends Tiel, sportschool Bushido en voetbalvereniging RKTVC Tiel een dag vol leuke en sportieve activiteiten. Op maandag 25 april krijgen kinderen van groep 3 tot en met groep 8 verschillende onderdelen sport en spel. Denk hierbij aan pannavoetbal, kickboksen, bootcamp, een voetbal schieten op een mega dartbord en wedstrijdjes op een grote, opblaasbare stormbaan. Kinderen kunnen gratis aan deze activiteiten meedoen.  

Sport in de vakantie vindt plaats op het terrein van RKTVC, Wadenoijenlaan 300 in Tiel. De kinderen van groep 3, 4 en 5 zijn welkom van 12.30 tot 14.00 uur en kinderen van groep 6, 7 en 8 van 14.30 tot 16.00 uur. Bij slecht weer is de reservedatum maandag 2 mei.

Sponsors en vrijwilligers
Ook dit jaar wordt Sport in de vakantie mede mogelijk gemaakt door Stichting Burgerweeshuis Tiel en Anatolia Tiel Supermarkt en vrijwilligers. Zonder deze sponsoren en vrijwilligers is het organiseren van sportieve activiteiten niet mogelijk.

Wie zijn of haar kind in wil schrijven, kan dat doen via het inschrijfformulier of via de website https://sportintiel.nl/sportaanbod/sportfriends/sport-in-de-vakantie/

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Fotoseries