• Een rondrit met de 'pluktrein' behoort op zaterdag 23 september tot de mogelijkheden.
• Een rondrit met de 'pluktrein' behoort op zaterdag 23 september tot de mogelijkheden. Foto: Fruitbedrijf den Haan

Plukdag bij Fruitbedrijf den Haan met allerlei activiteiten

Nieuws 2.379 keer gelezen

KERK-AVEZAATH • De oogst van Nederlandse appels en peren is in volle gang. En dat laat fruitteler Bert den Haan niet zomaar voorbij gaan. Op zaterdag 23 september kan iedereen - onder het motto kom plukken, proeven en beleven - een kijkje komen nemen in de boomgaarden van Fruitbedrijf den Haan aan het Noordereind 11 in Kerk-Avezaath. 

Fruitteler Bert den Haan doet er alles aan om voor iedereen de allerlekkerste gezonde appels en peren te telen. “Wij laten graag iedereen meegenieten van al het moois en lekkers dat hier groeit”, zegt hij. “Daarom stellen wij zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur graag onze boomgaarden open met daarbij allerlei leuke én leerzame activiteiten voor jong en oud.”

Er is tijdens de plukdag volop gelegenheid om zelf te plukken, te proeven en te genieten. Bezoekers kunnen ervaren hoe lekker en gezond de appels en peren van Nederlandse bodem, rechtstreeks uit de boomgaard zijn. Hiernaast zijn er diverse activiteiten te beleven, zoals een ritje met de pluktrein door de boomgaarden of een praatje maken met de fruitteler. 

De Fruitige Stokpaardjes Race
Voor kinderen zijn er ook knutsel- en kleuractiviteiten, is een heus plukdiploma te behalen en is er De Fruitige Stokpaardjes Race door de boomgaard. Met deze doe-activiteiten krijgen de kinderen natuurlijk trek, dus is er ook allerlei lekkers. Verdere kan tussen de appelbomen worden genoten van koffie, thee of appelsap met appeltaart van eigen bodem.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app